Ny funktionalitet på Wallesvitvaror!

Wallesvitvaror - Ny funktionalitet tillagd

Wallesvitvaror´s e-handel blir ännu smidigare!
Vi har den senaste tiden arbetat väldigt nära vår kund: Wallesvitvaror i Södertälje för att utöka funktionalitet på deras webbplats. Vi har bland annat lagt tyngd på att framhäva element på produktsidorna.

Innan du klickar dig in på en produkt:
Idag kan kunden se innan de klickar sig in på respektive produkt vilken energiklass den innehar, och garantitiden. Detta givetvis om personalen har lagt in den informationen på produkten.

På produktsidan:
Få en överskådlig bild om att Wallesvitvaror använder Klarna som betalningsalternativ och även kunna få en kalkylerad uträkning på vad produkten hade kostat vid köp på delbetalning. Detta är givetvis något Klarna merchant erbjuder som standard när man använder deras plugin, men vi ansåg att scripten som körs i bakgrunden på resketive produktsida inte behövdes, den belastar enbart sidan för dess simpla syfte. Vår lösning var att skapa en egen utvecklad kalkyl som erbjuder samma visuella effekt för kunderna på Wallesvitvaror.

Webbplats
Besök wallesvitvaror och se funktionaliteten!

Nedan ser vi två bilder som presenterar funktionaliteten som är nyutvecklad.

Kakor!

Vi anänder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.