Ett inriktad konsultbolag!

ACTON AB

Allt för inte länge sedan blev vi färdiga med ACTON AB´s nya webbplats. ACTON AB är en del av Berotec men vänder sig till de med kortare erfarenhet av att arbeta som konsult. Bolaget är grundat för att komplettera Berotect´s erbjudande med seniora teknikkonsulter. Samarbetet med Berotec är nära för att gemensamt hjälpa kunder på bästa sätt.

Uppdraget: Få vår webbplats sticka ut i mängden
Med hjälp av Frida (Ansvarig beställare från ACTON AB) som var super engagerad i projektet kunde vi tillsammans schemalägga möten för att diskutera layout på webbplatsen. Det grymma förarbetet som färgval, typsnitt och grafiska element hade ACTON redan plockat fram, detta underlättande väldigt mycket för oss på Saomison då vi endast behövde fokusera på att sätta ihop pusselbitarna. Med hårt arbete tycker vi på Saomsion att vi kunnat leverera en snygg representation av bolaget som inte är andra konsultfirmor likt, en unik känsla.

Beräknad tid för projektet:
Vi hade avsikt att bli klara så snabbt som möjligt och med hjälp av bra kommunikation kunde vi enkelt samspela för att bli klara inom ramen av 3-4 veckor.

Länk till webbplats:
www.actonab.se

Grafiskt mönster / Logotyper / Färgskalor:

Kakor!

Vi anänder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.