Digitala skärmar åt EAT BY J

Projekt / Arbeten - Eat By J Skärmar

EATBYJ siktar mot en digitaliserad framtid

EAT BY J har sedan en lång tid bedrivit sina verksamheter runt om i Stockholm, med konceptet att kunna erbjuda något att äta åt hela familjen på en och samma enhet.

Vi har sedan länge arbetat med EAT BY J och ägaren Jan Samri med att digitalisera skärmarna på varierande enheter, de vi framför allt gjort ett intryck på är enheterna i Södertälje, Tumba och Heron City.

Uppdraget:
Hjälp EAT BY J bytta ut gamla plansch-menyer mot riktiga skärmar med en fräsch design som representerar varumärket. Detta för att underhålla menyer enklare och kunna uppdatera information smidigare. Givetvis blir detta en långsiktig investering som eventuellt även blir kostnadseffektivt för bolaget.

Utförande:
Efter flera koppar kaffe och många revisioner kom vi fram till att de aboslut bästa med och för varumärket EAT BY J är att representera sina digitaliserade menyer med färg-känslan på matkategorin, samt hålla en enkel och clean design. Detta något Jan Samri instämde och ansåg vara högst passande.

Idag hjälper vi även till med att skriva enklare broschyrer och planscher för de enheter som man än inte hunnit digitalisera menyerna på.

Nedan presenterar vi ett handplockat urval på några koncept / broschyrer vi producerat åt EAT BY J.

Se video på Eat By J´s nya enhet i Solna
I videon ser vi Jan Samri, VD för Eat By J Sverige filma sin nya enhet i Solna sjukhus.

Uppmärksama de digitala skyltarna vi hjälpt till och skapa. Allt för skapa mer dynamik, flexibilitet och en enklare vardag för restaurangen att utvecklas med sin meny.

Kakor!

Vi anänder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.